Σχετικά
με την
εταιρία

Η Τεχνοκατασκευαστική Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1987 από τους Κ.Φραγκεδάκη – Α.Κλεφτογιάννη με έδρα την Ηλιούπολη με κύριους τομείς δραστηριοποίησης την εγκατάσταση ανελκυστήρων και ανέγερση οικοδομών.

Τομείς εξειδίκευσης

Ανελκυστήρες

Ολοκληρωμένα και οικονομικά πακέτα εγκατάστασης και συντήρησης

Ανέργεση Οικοδομών

Εξελιγμένες τεχνικές δόμησης με σεβασμό στο περιβάλλον

ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.

Η Τεχνοκατασκευαστική Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1987 από τους Κ.Φραγκεδάκη – Α.Κλεφτογιάννη με έδρα την Ηλιούπολη με κύριους τομείς δραστηριοποίησης την εγκατάσταση ανελκυστήρων και ανέγερση οικοδομών.

Από το 1987 η εταιρεία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών μελέτης, εγκατάστασης, ανακατασκευής και συντήρησης ανελκυστήρων. Το 1992 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στον κλάδο της Οικοδομής με την ανέγερση πολυκατοικιών, μεζονετών και εμπορικών καταστημάτων. 

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ένα δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της κατασκευής, όπως Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Εργοδηγοί, και Τεχνικό προσωπικό. Απασχολώντας κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, διασφαλίζουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών μας μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. 

Η μακρόχρονη εμπειρία και η συνεχιζόμενη ανάπτυξη των γνώσεων και ικανοτήτων μας εγγυώνται την αξιοπιστία των έργων που αναλαμβάνουμε. Όλες οι υπηρεσίες μας σχεδιάζονται και υλοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας

H δέσμευση μας

9

Πράσινη Συνείδηση

Με το βλέμμα στραμμένο στην προστασία του περιβάλλον, υιοθετούμε μεθόδους εργασίας που στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των παραγόμενων ρύπων και  επιλέγουμε υλικά όσο το δυνατόν πιο φιλικά στην ατμόσφαιρα.

9

Covid-19

Αρχές λειτουργίας της εταιρείας ως προς την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και τη μέριμνα κατά της διασποράς του COVID-19.

Έχοντας επίγνωση της ιδιαίτερης υγειονομικής κατάστασης την οποία διανύουμε, η Τεχνοκατασκευαστική Ο.Ε. έχει υιοθετήσει από την αρχή της πανδημίας μια σειρά μέτρων με σκοπό την προστασία των πελατών, συνεργατών και του προσωπικού μας από τον COVID-19. 

To προσωπικό μας:

  • Φοράει ατομικές μάσκες προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών και της παραμονής του στο χώρο εργασίας
  • Διατηρεί τις προβλεπόμενες αποστάσεις σε κάθε επαφή με τον πελάτη 
  • Διαθέτει ατομικά μέσα απολύμανσης και καθαριότητας.

Παρακαλούμε να σέβεστε και να τηρείτε τα παραπάνω μέτρα σε κάθε περίπτωση ώστε να διευκολύνετε αντιστοίχως την εργασία του προσωπικού μας.

Χρονια εμπειριασ

Ολοκληρωμενα Projects

“Από την παραλαβή του έργου έως το after care service, η Τεχνοκατασκευαστική Ο.Ε. σας παρέχει έξυπνες λύσεις που διαρκούν στο χρόνο..”